Serwujemy w formie bogatego i zróżnicowanego bufetu szwedzkiego. Każdego dnia ugościmy Państwa:
daniem podanym na ciepło, np. jajecznicą na maśle lub boczku, gotowaną kiełbasą, parówkami, naleśnikami,
wędlinami, których codziennie serwujemy kilka spośród m.in. wędlin drobiowych, polędwic, szynek, wędlin typu krakowska sucha, salcesonów, pasztetów, mięs pieczonych, metek,
wyborem serów: żółtych, twarogowych (przyrządzanych i cateringowych) i topionych - w różnych gatunkach i smakach,
świeżymi warzywami sezonowymi,
sałatką warzywną lub pastą (np. jajeczną lub rybną),
wyborem dżemów i miodu,
świeżym pieczywem (jasnym, ciemnym oraz bułkami),
domowym smalcem,
zupą mleczną z płatkami (dwa rodzaje do wyboru),
mlekiem, jogurtami naturalnymi i owocowymi,
ciepłymi napojami: kawą (rozpuszczalną i sypaną) i herbatą (wybór smaków).
OBIADOKOLACJE
Nasze obiadokolacje składają się zawsze z zupy, drugiego dania wraz z zestawem dwóch surówek, kompotu oraz podwieczorku. Codziennie serwujemy także danie kuchni wegeteriańskiej. W trakcie sezonu jadłospis na 10 dni do przodu udostępniany jest w naszej stołówce.